Náš příběh
V srdci středních Čech, v malebné obci Jakub, vznikla značka Jakubské maso. Místo, kde jsme se rozhodli dělat jednu věc, a dělat ji dobře.
Značka Jakubské maso se začala věnovat řemeslu výroby sušeného masa už před více než deseti lety a to s jedinou vizí, vyrábět poctivé sušené maso BEZ KOMPROMISŮ. Naše maso je výsledkem lokálního českého masa, kvalitních surovin a poctivé ruční práce.
Z čerstvého masa od ověřených českých farmářů se pečlivě připravují kusy masa, které procházejí marinováním, kořeněním a sušením při optimální teplotě. Díky intenzivnímu testování našich produktů jsme našli rovnováhu mezi tou správnou chutí a konzistencí, která dělá Jakubské maso právě tím Jakubským masem, jakým ho nyní známe.
Při výrobě klademe důraz na bezpečnost původu. Naše produkty jsou vyrobeny z čerstvého masa a dodržujeme přísné hygienické normy. Důkazem našeho důrazu na kvalitu je náš Český Veterinární certifikát CZ21P00549. Maso je veterinárně kontrolované a bez chemie.
Každý kousek Jakubského masa není jen kus masa. Je to pozvání k chuťovému zážitku, ke sdílení s přáteli či rodinou nebo k doplnění energie na cestách, při sportu či na výletě.
Děkujeme, že jste s námi. Děkujeme, že si vybíráte poctivost před masovou produkcí, kvalitu před kompromisy. Vaše důvěra nás posouvá vpřed a my se každý den těšíme, až vám doručíme další balení.

